NY SULKY

Jag och Rebecca har alltid haft samma sulky och har vi startat i samma lopp har vi haft en annan ganska ocool men som har funkat. Nu när jag flyttade till Övik så försökte vi inte ens komma överens om vem som skulle få den "bra" sulkyn för det hade vi inte kunnat haha. 
Därför började vi kika efter att köpa en ny och när en tjej som bara bor någon mil ifrån mig skrev att hon hade en till salu så nappade jag direkt! 
Åkte och kollade på den och det var en Grafströms precis som Anton har och den älskar jag. 
Något dyr var den men det kändes ändå värt det så jag slog till och jag ångrar mig inte ett dugg.
 
Nackdelen, eller jag vet inte om det är en nackdel, är att det inte finns några stänger på den. På min och Rebeccas Royal är det inga stänger och det har gått bra men har alltid kört Rolex med stänger. Men, jag körde Rolex i den nya vagnen på Umåker och då var det ju inga problem plus att han gick nytt rekord.. så vet inte om det är överskattat. Kan ju vara bra om man har någon ungäst som springer som en ål ibland men det är nog inget måste. Rolex bryter i kurvorna ibland men inte på Umåker så jag vet inte. Underbart bekväm är den iallafall och både Ralle och Rolex sprang bra i den och det är viktigast!
 
 

RSS 2.0